Log på NetBank

Log på med nøglekort
  
Skift adgangskode Bestil nøglekort
Skift bruger-id Spær nøglekort
 
 

 

 

NYT: NetBank support
Tlf.nr. 4482 7914
Åbent alle dage, også lørdag/søndag: kl. 08.00-22.00.


MasterCard fordelsprogram ophører pr. 1. april 2014
Fordelsprogrammet for MasterCard med automatisk rabatberegning ophører pr. 1. april 2014. Der vil dog stadigvæk være enkelte rabataftaler, der kan benyttes med kode eller oplysning om, at man er indehaver af et MasterCard.
Se her hvilke rabataftaler der fortsætterÆndring af kontonumre - tre måneders frist

Måske er du en af de kunder, der for nylig har fået brev om, at en eller flere af dine konti i Jutlander Bank skal have nyt kontonummer.

Det er sket nu. De nye kontonumre blev oprettet 13. marts.

Men bemærk: I en periode på tre måneder overføres indbetalinger til oprindelige kontonumre automatisk til de nye kontonumre.

Hvis du eksempelvis bruger en konto, der har fået nyt nummer, som lønkonto, har du altså god tid til at orientere din arbejdsgiver om ændringen. Men du kan vel lige så godt gøre det nu?

Hvis en konto, der skifter nummer, er din NEM-konto, har banken automatisk givet besked om det nye kontonummer til det offentlige. Ligeledes har vi meddelt Betalingsservice (NETS) og Værdipapircentralen (VP) om ændringerne.

Betalingskort eller checks, knyttet til en konto, der får nyt nummer, kan fortsat bruges. Du modtager senere automatisk et nyt kort med det nye kontonummer.

Omnummereringen var nødvendiggjort af, at en række konti havde sammenfaldende numre i de to tidligere sparekasser, da vi fusionerede til Jutlander Bank.


Vejledning til Hent Selv Skat
Giv Totalkredit samtykke til at hente din årsopgørelse.
Se vejledning her


Erhvervskunder og foreninger: Kan du ikke åbne e-Boks fra Netbank ?
Virksomheden eller foreningens administrator til den nye medarbejdersignatur, kan logge på www.eboks.dk med den nye signatur.
Derefter i menuen vælge "Indstillinger" og "Rettigheder" og vælge at "Aktivere" "Logge på via virksomhedens netbank",
hvorefter der igen er adgang til eBoks via netbanken.

Se specificeret vejledning her